VINDUER OG DØRE

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS er en alsidig virksomhed med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere i blandt andet Hadsten, Randers, Aarhus og omegn.

Montering af døre og montering af vinduer


Ønsker I montering af døre eller montering af vinduer? Hos HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS tilbyder vi montering af vinduer samt montering af døre for private og erhverv samt offentlige institutioner. Vi er beliggende i Hadsten.

​Montering af vinduer i alle materialer

​Vi tilbyder levering og montering af vinduer i alle fabrikater og alle materialer. Montering af vinduer kan ske med træ og træ/alu, og det er naturligvis med moderne energiruder. Døre og vinduer kan leveres i standardmål eller efter specialmål.

Hvad koster nye vinduer?

Vores pris for nye vinduer afhænger af materialet samt af fabrikatet, dog garanteres en billig pris. Vi råder og vejleder gerne i, hvad der er bedst for jer. Dermed sikrer vi, at I træffer det rette valg ved udskiftning af vinduer.

​Udvendig og indvendig montering af døre

Der er mange muligheder for montering af døre indendørs. Vi kan blandt andet tilbyde celledøre, fyldingsdøre og massive døre.

Tagvindue

​Ved montering af døre udendørs såsom af havedøren kan det være en fordel at vælge samme fabrikat som vinduerne.

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS

CVR: 39438860
Søndergade 56, 8370 Hadsten

SEND BESKED