RENOVERING

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS er en alsidig virksomhed med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere i blandt andet Hadsten, Randers, Aarhus og omegn.

MANGE ÅRS ERFARING MED RENOVERING

Vi har mere end 15 år i branchen og vi har derfor prøvet meget – hvis ikke alt. Vi er stadig klar på at sende vores kompetente og professionelle medarbejdere ud på enhver udfordring som du skulle have.

Vi har ligeledes stor erfaring med at være hovedentreprenør på projekter for kunder i alle størrelser, hvor vi koordinere hele byggeprocessen for dig. Vi har dygtige og kompetente samarbejdspartnere inden for byggebranchen, så du kan trygt overlade dine boligdrømme, store som små, til HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS.

Vi hjælper både som hoved- og totalentreprenør på din renovering

Som tømrer tilbyder vi at klare dine renoveringsopgaver. Dette gælder uanset om du er privat- eller erhvervskunde, ligesom at det heller ikke har en betydning om det er en hoved- eller totalrenovering som du skal have lavet eller blot en lille renovering.

​Vi synes ikke at en opgave kan være for lille eller stor – alle opgaver har nemlig betydning for os.

Det der er vigtigt for os, er at du som kunde er med i det arbejde vi laver, så du hele tiden ved hvad der foregår.

​TÆT SAMARBEJDE I FORBINDELSE MED RENOVERING

Vi vil altid have et tæt samarbejde med kunden og rådgiver selvfølgelig i forhold til materialer og planløsninger.

​På denne måde kan vi forebygge fejl og vores erfaring fortæller os, at det er den nemmeste måde hvorpå du kan få mest ud af dine penge.

VI LAVER STORE OG SMÅ OPGAVER INDENFOR RENOVERING

Vi giver dig en liste over vores referencer, således du kan gøre dit forarbejde ordentligt, når du leder efter den helt rigtige tømrer.

Det hjælper også dig som kunde med at forme dine byggedrømme, når du ser hvordan andre har valgt at få løst deres opgave hos HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS

CVR: 39438860
Søndergade 56, 8370 Hadsten

SEND BESKED