NYBYG

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS er en alsidig virksomhed med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere i blandt andet Hadsten, Randers, Aarhus og omegn.

​Tømrer med ekspertise i nybyggeri
Vi laver nybyggeri i høj kvalitet

Der er mange, som har fået åbnet øjnene for nybyggeri. Hvis man har muligheden for det, så er det en fantastisk måde at skabe et nyt hjem på. Med nybyg kan man være med til at designe sit drømmehus, og vi står klar til at hjælpe dig med at føre det ud i livet. Du kan samle lidt inspiration her. 

​Vi kører primært i Randers, Hadsten og Hinnerup, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre nærliggende områder.

Få et skønt, nyt hus til en god pris

Som byggefirma har vi stor erfaring med nybyggeri. Du kan både komme til os med en idé og med færdige tegninger. Lige meget hvad, så hjælper vi dig i mål.

​Byg nyt hus med hjælp fra os og vores samarbejdspartnere. Vi er eksperter i tømrerarbejdet, men vi tilbyder også en smart, billig totalentreprise, så du kan få lavet nybyggeri til priser, hvor alle kan følge med.

​Vi er stolte af vores arbejde og vores tilfredse kunder. Du konsulteres under hele processen, og vi overholder altid vores aftaler om pris og deadlines, så du kan slappe helt af, når vi er på opgaven.

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS

CVR: 39438860
Søndergade 56, 8370 Hadsten

SEND BESKED