Nybyg

Tømrer med ekspertise i nybyggeri Vi laver nybyggeri i høj kvalitet

Der er mange, som har fået åbnet øjnene for nybyggeri. Hvis man har muligheden for det, så er det en fantastisk måde at skabe et nyt hjem på. Med nybyg kan man være med til at designe sit drømmehus, og vi står klar til at hjælpe dig med at føre det ud i livet. Du kan samle lidt inspiration her.

​Vi kører primært i Randers, Hadsten og Hinnerup, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre nærliggende områder.

Få et skønt, nyt hus til en god pris

Som byggefirma har vi stor erfaring med nybyggeri. Du kan både komme til os med en idé og med færdige tegninger. Lige meget hvad, så hjælper vi dig i mål.

​Byg nyt hus med hjælp fra os og vores samarbejdspartnere. Vi er eksperter i tømrerarbejdet, men vi tilbyder også en smart, billig totalentreprise, så du kan få lavet nybyggeri til priser, hvor alle kan følge med.

​Vi er stolte af vores arbejde og vores tilfredse kunder. Du konsulteres under hele processen, og vi overholder altid vores aftaler om pris og deadlines, så du kan slappe helt af, når vi er på opgaven.

Det er vigtigt at definere formålet med nybyggeriet og ens mål, fx om det handler om at bygge sit drømmehus, udvide eksisterende ejendom eller investere i et nyt byggeprojekt.

Det er vigtigt at overveje, hvordan nybyggeriet kan finansieres, fx gennem opsparing, lån eller en kombination af begge dele.

Det er vigtigt at planlægge og strukturere byggeprojektet, fx ved at udarbejde en realistisk tidsplan, beslutte om projektet skal udføres i dele eller som en samlet enhed og finde den rette entreprenør til at udføre arbejdet.

Det er vigtigt at overveje, hvordan byggeprojektet skal designes og indrettes, fx i forhold til antallet af værelser, størrelsen på rummene, placeringen af vinduer og døre og valg af materialer.

Det er vigtigt at undersøge, om der er krav til nybyggeriet i forhold til byggetilladelser, bygningsregulativer og lignende, og hvordan man kan sikre sig, at nybyggeriet overholder disse krav.

Få et uforpligtende tilbud af Hartel Tømrer- & Byggefirma