Carport og Skure

Carport og Skure

Frostgrader, sne, hagl og blæst slider på bil og cykler. Med en garage eller carport får dine køretøjer et værn mod det danske vejr.

Hos Hartel Tømrer- & Byggefirma ApS tilbyder løsninger, hvor carport og skur indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.

En mindre tilbygning kan sikre, at du også får plads til brænde, værktøj og havemøbler. Tal med os og få inspiration før arbejdet går i gang.

Vi sørger også for, at tilbygningen sker i overensstemmelse med de gældende regler, for selv om det blot er en enkel carport, er der ofte flere reglementer, der skal overholdes

Så går du med tanker om enten et nyt skur eller en carport, så tøv ikke med at kontakte os.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man ønsker, at carporten eller skuret skal se ud og hvordan det skal konstrueres, herunder størrelse, form, materialevalg og eventuelle tilladelser fra myndighederne.

Det er vigtigt at vælge det rigtige materiale til carporten eller skuret, der kan modstå vejr og vind og samtidig kræver minimal vedligeholdelse.

Det er vigtigt at sørge for, at carporten eller skuret er bygget på en stabil og solid base, og at det er designet til at modstå vejrlig og andre påvirkninger, der kan skade konstruktionen.

Det er vigtigt at sikre, at carporten eller skuret er beskyttet mod fugt og skadedyr, ved at anvende behandlinger, der kan forhindre nedbrydning.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man kan vedligeholde carporten eller skuret på lang sigt, fx ved regelmæssig rengøring, maling eller behandling med træbeskyttelse.

Få et uforpligtende tilbud af Hartel Tømrer- & Byggefirma