Træterrasser

Træterrasser bygges for virksomheder, boligforeninger og private

Hos Hartel Tømrer- & Byggefirma ApS har vi blandt andet specialiseret os i at bygge træterrasser for vores kunder, der ønsker en flot terrasse i træ, hvor virksomhedens personale kan mødes udenfor og nyde det gode vejr i deres pauser, hvor boligforeningens beboere kan sætte sig ud og slappe af, eller hvor private husejere kan få fornemmelsen af at få tilføjet ekstra kvadratmeter til deres bolig.

Vi bygger særligt mange træterrasser for forskellige former for erhvervskunder, men vi bygger også gerne en ny terrasse i træ for dig, der er privatkunde. Vi kører typisk ud til opgaver i Randers, Hadsten og Hinnerup, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre nærliggende områder.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man ønsker, at træterrassen skal se ud og hvordan den skal konstrueres, herunder størrelse, form, højde, støttestrukturer og træsort.

Det er vigtigt at vælge den rigtige træsort til terrassen, der kan modstå vejr og vind og samtidig kræver minimal vedligeholdelse.

Det er vigtigt at sørge for, at terrassen er bygget på en stabil og solid base, og at den er designet til at modstå vejrlig og andre påvirkninger, der kan skade træet.

Det er vigtigt at sikre, at træterrassen er beskyttet mod fugt og skadedyr, ved at anvende behandlinger, der kan forhindre træets nedbrydning.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man kan vedligeholde træterrassen på lang sigt, fx ved regelmæssig rengøring, oliering eller farvning.

Få et uforpligtende tilbud af Hartel Tømrer- & Byggefirma