TAGRENOVERING

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS er en alsidig virksomhed med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere i blandt andet Hadsten, Randers, Aarhus og omegn.

121480456_2944245859139101_7343655539401021909_n (1) 2

Taget på huset har enormt stor betydning for husets fremtoning. Det spiller en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får af en bygning, og det er derfor hamrende vigtigt, at taget stråler og er smukt. Det kan typisk klares med tagrenovering.

​Vi arbejder bl.a. i Randers, Hadsten, Hinnerup og omegn, da vores byggefirma er beliggende i Hadsten.

Vi udfører langt de fleste opgaver inden for tagarbejde i vores nærområde, men har dog også mulighed for at udføre tagopgaver i byer, der ligger et stykke væk fra os. Vi kører både ud til private og erhverv – og tager gerne både store og små opgaver.

​Mange års erfaring med renovering af tag

Er din boligs tag en smule slidt og forfaldent, vil vi hellere end gerne levere den kærlige, magiske hånd, der fikser dette tag og får det til at stråle igen. ​Derudover er der en række andre praktiske fordele ved at få lagt nyt tag. For det første har det en positiv indflydelse på indeklimaet i en bygning, hvis taget er i god stand. Et godt tag bidrager til god isolering, hvilket kan være med til at nedsætte energiafgifterne. Derfor kan tagrenovering være en rigtig god investering.

​Vores typiske opgaver

Vi har mange års erfaring med tagrenovering, tagreparation og tagdækning, hvorfor vi har alle de nødvendige kompetencer inden for faget. Derfor kan vi løse alle opgaver inden for tagarbejde, fx både i forbindelse med renovering og nybyggeri. ​ Vi udfører både tagrenovering, lægning af nyt tag og komplet tagudskiftning. Uanset hvilken tagopgave, du skal have udført, garanterer vi, at arbejdet udføres til perfektion. Herunder arbejder vi både med tegltag, tagsten og tagplader.

HARTEL TØMRER- & BYGGEFIRMA APS

CVR: 39438860
Søndergade 56, 8370 Hadsten

SEND BESKED