Tagrenovering

Tagrenovering

Taget på huset har enormt stor betydning for husets fremtoning. Det spiller en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får af en bygning, og det er derfor hamrende vigtigt, at taget stråler og er smukt. Det kan typisk klares med tagrenovering.

​Vi arbejder bl.a. i Randers, Hadsten, Hinnerup og omegn, da vores byggefirma er beliggende i Hadsten.

Vi udfører langt de fleste opgaver inden for tagarbejde i vores nærområde, men har dog også mulighed for at udføre tagopgaver i byer, der ligger et stykke væk fra os. Vi kører både ud til private og erhverv – og tager gerne både store og små opgaver.

​Mange års erfaring med renovering af tag

Er din boligs tag en smule slidt og forfaldent, vil vi hellere end gerne levere den kærlige, magiske hånd, der fikser dette tag og får det til at stråle igen.​Derudover er der en række andre praktiske fordele ved at få lagt nyt tag. For det første har det en positiv indflydelse på indeklimaet i en bygning, hvis taget er i god stand. Et godt tag bidrager til god isolering, hvilket kan være med til at nedsætte energiafgifterne. Derfor kan tagrenovering være en rigtig god investering.

 

​Vores typiske opgaver

Vi har mange års erfaring med tagrenovering, tagreparation og tagdækning, hvorfor vi har alle de nødvendige kompetencer inden for faget. Derfor kan vi løse alle opgaver inden for tagarbejde, fx både i forbindelse med renovering og nybyggeri.​Vi udfører både tagrenovering, lægning af nyt tag og komplet tagudskiftning. Uanset hvilken tagopgave, du skal have udført, garanterer vi, at arbejdet udføres til perfektion. Herunder arbejder vi både med tegltag, tagsten og tagplader.

Det er vigtigt at overveje, hvorfor det er nødvendigt at renovere taget, fx hvis der er synlige skader på taget eller hvis det begynder at lække.

Det er vigtigt at overveje, hvilken løsning der er bedst til at renovere taget, fx ved at udskifte hele taget eller ved at reparere mindre skader.

Det er vigtigt at overveje, hvilke materialer der skal bruges til tagrenoveringen, og hvordan de passer til den eksisterende bygnings stil og arkitektur.

Det er vigtigt at undersøge lokale bygningsreglementer og love, inden man starter tagrenoveringen, så man er sikker på, at renoveringen overholder de krav, der er påkrævet.

Det er vigtigt at overveje den samlede omkostning for tagrenoveringen, og hvordan man kan finansiere projektet, fx ved hjælp af et lån eller ved at spare op til projektet over tid.

Få et uforpligtende tilbud af Hartel Tømrer- & Byggefirma