Bæredygtig Byggeri

Grønt byggeri med omtanke

Vidste du at byggebranchen står for ca 30% af Danmarks samlede Co2 udslip?

Hos Hartel Tømrer- & Byggefirma ApS går vi op i bæredygtigt byggeri, og derfor bestræber vi os på at bruge så mange materialer som er certificeret med FSC, som muligt. 

 

Hvad er FSC? 

FSC står for Forest Stewardship Council og er en global mærkningsordning til træ. Med den ved du at du ikke bidrager til ulovlig træfældning, underbetalte arbejdere, dårlige materialer, destruering af dyreliv og yderligere ødelæggelse af klimaet. 

I stedet er du sikret at der bliver plantet mindst 1 træ pr. fældet træ, gode og ordnede forhold for arbejderne, minimalt Co2 udslip, kvalitetsmaterialer og bevaring af plante og dyreliv.

Du kan læse meget mere om FSC her: https://dk.fsc.org/dk-da

Vi går gerne forrest når det gælder om at reducere Co2 udslippet og forbedre bæredygtigheden i byggeriet, og derfor får alle ansatte grundige instruktioner og viden om fordelene ved at tænke bæredygtigt og langsigtet. Dette indebærer bl.a. at alt affald sorteres og afleveres de retmæssige steder, at alle materialer måles grundigt op for at mindske spild, overskudsvarer og samtidigt holde omkostningerne nede. At alle har og tager ansvar for at arbejdspladsen holdes rent og ryddet. 

Affaldshåndtering er som udgangspunkt altid med i vores tilbud, på den måde sikrer vi at alt affald bliver sorteret korrekt. Derudover holder vi os altid opdateret på de nyeste byggeløsninger, krav og regler så dit byggeri bliver bedst muligt fremtidssikret.

Det er vigtigt at tage hensyn til miljømæssige og bæredygtige aspekter i hele byggeriets livscyklus, fra valg af materialer til energiforbrug og genanvendelse af byggematerialer.

Det er vigtigt at overveje, hvilke materialer der kan bruges til byggeriet, og hvordan de påvirker miljøet. Materialer såsom genanvendte og bæredygtige materialer kan være gode valg.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man kan optimere energiforbruget i byggeriet, fx ved at bruge energieffektive vinduer og isolering.

Det er vigtigt at sikre et godt indeklima i byggeriet, fx ved at vælge materialer, der ikke afgiver skadelige stoffer, og ved at sørge for god ventilation og naturligt lys.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man kan fremtidssikre byggeriet, fx ved at bygge fleksible og modulære strukturer, der kan tilpasses forskellige formål og behov over tid.

Få et uforpligtende tilbud af Hartel Tømrer- & Byggefirma